Posts

Posts uit november, 2015 tonen

Bol.com

BoekenBoeken

Linguini met kalfsvlees, gedroogde tomaatjes, pijnboompitten, rucola in een romige paddenstoelensaus

Afbeelding
De laatste tijd blog ik niet heel veel. Voornamelijk doordat ik mij ongemakkelijk voel bij de professionele foodblogs met schitterende foto's en ja die heb ik niet altijd. Ik heb besloten niet meer moeilijk hierover te doen. Wat ik maak is lekker en gezond, maar misschien dan met een minder mooie foto. Ik sta volledig achter de recepten die ik kook. Nu over naar dit heerlijke recept. Toen ik het had gemaakt vermoedde ik al dat het weer een heerlijke pasta zou zijn en dan maak ik snel een foto. Je staat zolang in de keuken als dat de pasta moet koken. Dat is wel iets waarna ik streef of het moet een saus zijn die moet stoven, maar die maak ik meestal op voorhand. Mensen die ook zeggen dat stoofschotels zoveel tijd kosten die moeten eens kijken hoeveel tijd het daadwerkelijk kost. De voorbereiding is meestal maximaal 10 minuten en daarna zet je het in de oven op 160 graden en hoef je er niet meer naar om te kijken, want in de oven bakt het niet aan. Op mijn vrije dagen of in het wee