Bol.com

BoekenBoeken

BBQ Voorraad: Hamburgers

Op mijn site staat al wel een recept, maar ik heb een nog veel makkelijker recept gevonden van the batch lady en iets aangepast naar mijn eigen smaak. En ja natuurlijk gelijk op voorraad gemaakt. Simpele rekensom ik had 15 hamburgers en anderhalve kilo rundergehakt, dus per pond maak je 5 hamburgers. Niet te klein en niet te groot. Maar ik ga nu dus voor goedkoop en voorraad, maar ik zal het kleine recept plaatsen. 
Hamburgers
500 gram rundergehakt
1 eetlepel fijne mosterd
1 eetlepel worchestershiresaus
1/4 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper

Kneed dit alles goed door. Verdeel het gehakt in 5 delen en maak er hamburgers van. Ga je ze invriezen leg ze op een plank/plaat die in de vriezer past bekleed met vershoudfolie.  Doe er ook nog vershoudfolie over en leg ze in de vriezer. Zodra ze hard zijn kun je ze in een zak invriezen. Ik heb zelf standaard een bakplaat in de vriezer liggen waar ik de zakken op leg, want dan vriest het sneller in.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Speculaascake met appel

Geroosterde pompoensoep