woensdag 6 april 2011

Pasta met broccoli en kip

Benodigheden:
200 gram Pasta (geen tagliatella of spagetti, losse zoals vlinders of pijpjes is het handigst)
Schimmelkaas, in blokjes
Kookroom
Broccoli in losse roosjes
300 gram kipfilet, in blokjes
Olijfolie
Eventueel witte wijn
Zout
Peper

Kook de pasta volgens de grbruiksaanwijzing en doe 5 minuten voor het einde van de kooktijd de broccoliroosjes bij de pasta in de pan. Giet aan het eind de pasta met broccoli af.
Laat in een hapjespan de olijfolie warm worden en bak hierin de kipfilet 5 minuten. Voeg dan de kookroom en kaas toe en eventueel als je witte wijn hebt een klein scheutje wijn toevoegen. Laat de kaas onder regelmatig roeren smelten. Als de kaas gesmolten is voeg je de pasta met broccoli toe en schept dit allemaal door elkaar.
Eet Smakelijk

Geen opmerkingen: