week menu 13 april
In de tas zitten deze week: Broccoli, Waspeen, Witlof en Venkel
Woensdag: Vispannetje uit de oven met venkel
Donderdag: Rogvleugel met geglaceerde worteltjes
Vrijdag: Asperges met Hollandaisesaus, zalm en een gepocheerd ei
Zaterdag: Witlof gestoofd met kip in bier
Zondag: Aardappel-Broccoli Gratin met eendenborst
Maandag: Pasta a la Judith
Dinsdag: gevulde paprika's
Woensdag: Vispannetje uit de oven met venkel
Donderdag: Rogvleugel met geglaceerde worteltjes
Vrijdag: Asperges met Hollandaisesaus, zalm en een gepocheerd ei
Zaterdag: Witlof gestoofd met kip in bier
Zondag: Aardappel-Broccoli Gratin met eendenborst
Maandag: Pasta a la Judith
Dinsdag: gevulde paprika's
Reacties