Bol.com

BoekenBoeken

week menu 20 april

In de zak zat deze week: Schorseneren, Prei, Rode biet, Spitskool, Ui en Witlof
Over van vorige week: Venkel en ook nog bleekselderij van een paar weken terug.
Woensdag: Kabeljauw met Witlof, room en mosterd (recept volgt)
Donderdag: Spitskoolstamppot met kaasblokjes en ui
Vrijdag: uit eten
Zaterdag: uit eten
Zondag: uit eten
Maandag: uit eten
Dinsdag: Chowder met prei, ui, Bleekselderij en Venkel (recept volgt)

Schorseneren en Rode Biet gaan dus mee naar volgende week. Ja er zijn wat weinig dagen deze week qua eten en dan hou je weleens wat over.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)