weekmenu 18 mei
Deze week niet echt een planning, want zelf kan ik niet lekker koken op het moment aangezien ik maandag ben geopereerd. Ik pas het weekmenu aan naarmate de week vordert.
In de tas zat deze week: Bosbiet, broccoli, paksoi, trostomaten, sla en witlof.
Woensdag: Broccoli met kaas erover en rosti met hierbij een vleesje wat we snel bij de supermarkt hadden gehaald, aangezien we er geen vlees uit hadden gehaald (of niet het goede eigenlijk)
Donderdag: Spaghetti Bolognese
Vrijdag: Mosterdkip met snijbiet en spinazie met snelle dauphinoise (uit Jamie's 30 minuten)
Zaterdag: Kalfsribeye (omdat ik niet langer kon bukken om de schnitzel te vinden) met sla en frietjes
Zondag: Rundvlees in oestersaus met geroerbakte paksoi en paddestoelen
Maandag: Witlof met kaassaus, gebakken aardappels en een slavink
Dinsdag: Bietjesrisotto met wat er maar uit de vriezer komt
Zoals het er nu uit ziet zit volgende week in de tas: Broccoli, Hollandse roerbak, IJsbergsla, Koolrabi en Paksoi
Daar moeten we maar eens over na gaan denken wat dat allemaal gaat worden.
In de tas zat deze week: Bosbiet, broccoli, paksoi, trostomaten, sla en witlof.
Woensdag: Broccoli met kaas erover en rosti met hierbij een vleesje wat we snel bij de supermarkt hadden gehaald, aangezien we er geen vlees uit hadden gehaald (of niet het goede eigenlijk)
Donderdag: Spaghetti Bolognese
Vrijdag: Mosterdkip met snijbiet en spinazie met snelle dauphinoise (uit Jamie's 30 minuten)
Zaterdag: Kalfsribeye (omdat ik niet langer kon bukken om de schnitzel te vinden) met sla en frietjes
Zondag: Rundvlees in oestersaus met geroerbakte paksoi en paddestoelen
Maandag: Witlof met kaassaus, gebakken aardappels en een slavink
Dinsdag: Bietjesrisotto met wat er maar uit de vriezer komt
Zoals het er nu uit ziet zit volgende week in de tas: Broccoli, Hollandse roerbak, IJsbergsla, Koolrabi en Paksoi
Daar moeten we maar eens over na gaan denken wat dat allemaal gaat worden.
Reacties