weekmenu week 46 (14 t/m 20 november)
Afgelopen week was een leuke kookweek en er veranderde heel veel aan het menu.
De thaise curry was lekker, maar daar ga ik de volgende keer veel aan veranderen vandaar nog geen recept.
Deze week in de tas onder voor behoud: Bospeen, Eikebladsla, Groenselderij, Prei, Raapsteel, Romanesco
Over van vorige week: Spruitjes, Witlof en Rode bietjes
maandag: Gecarameliseerde witlof met mosterd gebakken aardappeltjes en rollade
dinsdag: Spruitjes met krieltjes gewokt en rollade
woensdag: Raapstelenstamppot
donderdag: Krieltjes Bonne Femme
vrijdag: sla met warme geitenkaas en courgettesoep met kip
zaterdag: uit eten
zondag: uit eten
De thaise curry was lekker, maar daar ga ik de volgende keer veel aan veranderen vandaar nog geen recept.
Deze week in de tas onder voor behoud: Bospeen, Eikebladsla, Groenselderij, Prei, Raapsteel, Romanesco
Over van vorige week: Spruitjes, Witlof en Rode bietjes
maandag: Gecarameliseerde witlof met mosterd gebakken aardappeltjes en rollade
dinsdag: Spruitjes met krieltjes gewokt en rollade
woensdag: Raapstelenstamppot
donderdag: Krieltjes Bonne Femme
vrijdag: sla met warme geitenkaas en courgettesoep met kip
zaterdag: uit eten
zondag: uit eten
Reacties