Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu week 48 (29 november t/m 4 december)

Afgelopen week hadden we er als extra heel veel rode bietjes bij en aangezien we ook nog bietjes hadden, heb ik tijdens een lunch een heerlijke bietensalade gemaakt.
De vis van gisteren werden heerlijke gebakken sliptongetjes met roergebakken venkel en patat
Ik had als extraatje ook nog chocolate chipcookies gemaakt naar een recept van Nigella (recept volgt).

Deze week onder voorbehoud in de tas: Hutspot, Paksoi, Sperzieboon, Spruiten, Chinese kool
Nog over van vorige week: Rode Bietjes

maandag risotto met eend
dinsdag: Vlaams stoofvlees
woensdag: Hutspot met speklap
donderdag: Courgette, paprika en kip met pasta
vrijdag: spruitjesstamppot met kaasgehaktballen (kwam ooit uit born2cook)
zaterdag: indiase curry met zelfgebakken nan en sperziebonen
zondag: pasta met geroosterde paprikasaus

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)