dinsdag 27 maart 2012

Gesmolten kaaspasta met gegrilde groenten en kipfilet


Dit recept zag ik een keer bij Born2cook en het is erg lekker.

Gesmolten kaaspasta met gegrilde groenten en kipfilet
2 kipfilets
150 gram champignons in vieren
1 rode paprika, in grove stukken
1 el fijngehakte basilicum
1 fijngesneden rode peper
1 tl suiker
1 el limoensap
150 gram penne
1 dl kookroom
75 gram pittige geraspte kaas
olijfolie

Laat de grillpan heet worden.
Snijd de kip in dunne plakjes en doe ze in een mengkom en meng met 2 eetlepels olijfolie en peper en zout. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing minus 2 minuten. Leg de kipfilet in de grillpan en grill ze tot ze gaar zijn en aan beiden zijden mooie grillstrepen hebben.
Doe de kipfilet in een andere schaal.
Meng in een mengkom nu de groenten met olijfolie en grill ze ook in de grillpan.
Doe intussen de basilicum, rode peper, suiker, limoensap en wat zout bij de kipfilet en als de groente klaar is voeg je deze ook hieraan toe.
Giet de pasta af en doe in de lege pan de kookroom en kaas en laat de kaas smelten. Voeg dan de pasta toe en meng goed. Doe dit op 2 borden en verdeel hierover het kip/groentemengsel.
Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: