Bol.com

BoekenBoeken

Kruidige aardappeltjes

Ik ben geen fan van gekookte aardappels en die eten we dus ook bijna nooit, maar met dit recept van Lorraine Pascal worden ze heerlijk. En je hebt maar weinig nodig.
Wij hebben het gegeten met kazige bloemkool, ook een recept van haar en varkenshaas gemarineerd in basilicum-knoflook olie

Kruidige aardappeltjes
400 gram krieltjes of nieuwe aardappeltjes, ongeschild maar wel goed gewassen
40 gram boter
een handvol mengsel van Peterselie, dragon en munt, fijngesnipperd

Kook de aardappeltjes 12-15 minuten en giet ze af. Doe ze terug in de pan en doe er de boter bij en laat die smelten. Voeg dan de kruiden toe en meng goed.
Eet smakelijk!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)