Bol.com

BoekenBoeken

Week 18 (30 t/m 6 mei)


In de tas bevindt zich: Courgette, Graffity aubergine, Komkommer, Prei, Snijboon, Waspeen
Over van vorige week:

Maandag: tortilla’s of taco’s gevuld met gehakt en groenten
Dinsdag: Broccoli met gebakken kippendijen, blauwe kaassaus en pasta
Woensdag: entrecote met roquefortboter, patat en komkommer
Donderdag: Franse lamsstoofpot 
Vrijdag: rest Franse lamsstoofpot, maar nu met een heerlijk stokbrood achtig brood van Lorraine Pascale 
Zaterdag: vooraf ravioli di caprese (idee kwam hier vandaan, uitvoering was anders) en als hoofdgerecht asperges met zalm en dragonsaus (ik las ergens dat dragon en asperges spannende vrienden waren, nou dat klopt, erg lekker)
Zondag: gestoofde snijbonen met tomaat, ui en knoflook met gestoofde kip en rijst

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)