Week 18 (30 t/m 6 mei)
In de tas bevindt zich: Courgette, Graffity aubergine, Komkommer,
Prei, Snijboon, Waspeen
Over van vorige week:
Maandag: tortilla’s of taco’s gevuld met gehakt en
groenten
Dinsdag: Broccoli met gebakken kippendijen, blauwe
kaassaus en pasta
Woensdag: entrecote met roquefortboter, patat en
komkommer
Donderdag: Franse lamsstoofpot
Vrijdag: rest Franse lamsstoofpot, maar nu met een heerlijk stokbrood achtig brood van Lorraine Pascale
Zaterdag: vooraf ravioli di caprese (idee kwam hier vandaan, uitvoering was anders) en als hoofdgerecht asperges
met zalm en dragonsaus (ik las ergens dat dragon en asperges spannende vrienden waren, nou dat klopt, erg lekker)
Zondag: gestoofde snijbonen met tomaat, ui en knoflook
met gestoofde kip en rijst
Reacties