Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu week 44

Deze week was niet echt bijzonder doordat we alletwee flink de griep hadden. Veel met zijn tweeen maar gekookt, zodat de kooktijd beperkt was.

Maandag maakte ik Kasjmir kip. Erg lekker gekruid en malse kip doordat het vann de kippenbout werd gemaakt. Voor we gingen eten had ik wel de botten er uitgehaald.

Dinsdag werd het simpel gehouden met pasta met worstballetjes, paddenstoelen en gorgonzola naar recept van Jeroen Meus. Erg lekker.

Woensdag kwam er gegrild varkensvlees met paksoi en rijst met zoete aardappels op tafel.

Donderdag gingen we naar heel simpel toe. Biefstuk met friet en sla.

Vrijdag aten spruitjes met vis. John begon zich al beter te voelen en die kookte. Deze keer wel met ongeschilde aardappels, maar dat was best lekker.

Zaterdag werd het twee keer pasta. De ene keer met een saffraansaus en de andere keer carbonara.

Zondag stond mijn lievelingskostje op het programma (maar niet heus). Erwtensoep, gelukkig was hij nog niet superdik en dan kan ik er wel mee leven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)