Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu week 47

Deze week een rare week. 3 dagen koken en de rest van de week hebben we in Berlijn doorgebracht.

Maandag maakte ik bloemkoolrisotto. Ik had nog een kleine romanescokooltje in de groentela en het was weer heerlijk.
Dinsdag kreeg ik een verzoek om Chicken Tikka Masala te maken. Hij was goed gelukt en heerlijk. Precies de juiste pit, om dat te bereiken had ik een rode peper met zaadjes en een zonder zaadjes gebruikt.
Woensdag aten we simpel nederlands. Andijvie met een gehaktbal.
Donderdag vertrokken we naar Berlijn en 's avonds aten we in een klein indiaas restaurant.
Vrijdag aten we bij een nepalees restaurant en
Zaterdag bij een vietnamees restaurant.
Zondag aten we net als de rest van Berlijn een uitgebreide brunch.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)