maandag 24 december 2012

Pasta met zalm, tomaat en broccoli

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op pasta's en die maak ik dan ook regelmatig. Deze pasta hebben we pas gemaakt met ingredienten die we toevallig in huis hadden voor iets anders, maar wat het was ik heb geen idee.

Pasta met zalm, tomaat en broccoli
1 (bananen)sjalot in hele dunne halve ringetjes
200 gram zalmfilet in stukken
twee handenvol kerstomaatjes gehalveerd
een teentje knoflook fijngesnipperd
een stronk broccoli in roosjes
Tagliatelli met Citroen
olijfolie
peper en zout

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing en kook de laatste 5 tot 6 minuten de broccoli mee. Verhit in een hapjespan of wok de olie en fruit hierin de ui en knoflook aan. Voeg de tomaatjes toe en laat dze zachtjes meestoven. Voeg na 4 tot 5 minuten de zalm toe en laat deze nog 2 minuten meewarmen. Giet de pasta met broccoli af en meng door de saus. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: