maandag 22 april 2013

Italiaanse cordon blue met daarbij rucola en tomaatjes

John had zin in schnitzel en het maakte verder niet hoe ik hem klaar maakte. Nu wou ik toch wel iets anders dan anders doen, dus vandaar een cordon blue op een andere manier met parmaham en mozzarella.

Italiaanse cordon blue met daarbij rucola en tomaatjes
2 kalfsschnitzels
mozzarella
parmaham
een zakje rucola
een bakje kerstomaatjes
aceto balsamico
aardappelgratin

Leg de kalfsschnitzels neer op een plank en leg op iedere schnitzel een plak parmaham en een plak mozzarella. Vouw de schnitzel dubbel en zet hem vast met een cocktailprikker. In de laatste 5 minuten van de aardappelgratin bak je de schnitzel om en om bruin in wat olijfolie en boter.
Maak met 1/3 deel aceto balsamico en 2/3 deel olijfolie en wat peper, zout en honing een lekkere dressing en meng hier de tomaatjes, rucola en overgebleven mozzarella doorheen. Serveer met de aardappelgratin.
Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: