Bol.com

BoekenBoeken

Weekmenu week 16

Vrijdag aten we pompoensoep met erin kabeljauw en grote garnalen. Met een zelfgebakken stokbrood. Erg lekker. Verder rozijnen pecannotenbrood gebakken en een volkoren zaadjesbrood.

Zaterdag waren we de hele ochtend in Amsterdam en liepen we over een biologische markt, waar we heerlijke kaasjes hebben gehaald die we met lekker brood hebben opgegeten. Doordat de lunch vrij laat was gegeten, hadden we 's avonds minder trek en liet ik de aardappels achterwege en aten we venkel gekookt in bouillon met hierop gepocheerde zalm.

Zondag schelpen gevuld met spinazie en ricotta op een bedje van tomatensaus.

Maandag heerlijke witlof met ham en kaas en rosti.

Dinsdag een schotel van chinese kool in kerriesaus met lamsworstjes erdoor en aardappelpuree eroverheen.

Woensdag wou John graag bloemkool met een sausje, een karbonade en gebakken aardappeltjes met ui en spek erdoorheen.

Donderdag hadden we een rally en aten we niet thuis.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)