zondag 22 september 2013

Kabeljauw met een korstje

We hadden regenboogwortels en aardappelen, dus dat werd simpel iets lekker met vis. Ik hou erg van de Italiaanse manier van koken. Simpel, maar heerlijk. De wortels werden geglaceerde wortels, de aardappelen puree en ik stuurde John naar de viswinkel. Hij kwam terug met kabeljauw. Ik had ook nog een roma-tomaat. Dus het was vrij snel bedacht.

Kabeljauw met een korstje
2 stukken kabeljauw van ongeveer 150 gram
4 eetlepels panko of paneermeel
2 eetlepels parmezaanse kaas
olijfolie
1 tomaat

Verwarm de oven op 220 graden.
Vet een ovenschaal in met olijfolie. Leg de vis erin. Snij de tomaat in plakjes van 0,5 cm en verdeel deze over de vis. Meng de panko en de kaas en een heel klein beetje olijfolie en verdeel dit over de vis.
Zet de schaal 9 minuten in de oven.
Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: