Bol.com

BoekenBoeken

Pesto-bladerdeegkoekjes

We hadden zin in wat hartigs en ik had nog wat homemade bladerdeeg over en voor het eten had ik pesto gemaakt, dus dat was een simpel een plus een is twee.

Pesto-bladerdeegkoekjes
een eetlepel pesto
twee plakjes bladerdeeg
geraspte parmezaanse kaas (optioneel)

Verwarm de oven op 190 graden.
Rol het deeg iets uit en bestrijk met de pesto. Rol het deeg op en leg het 10 minuten in de koelkast om op te stijven.
Snijdt in plakjes van een halve tot een centimeter dik. Leg ze plat en rol nog iets uit. Strooi er eventueel nog war kaas over. Leg ze op een bakplaat en bak ze 10 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
Eet smakelijk!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)