Week 51
Op vrijdag waren we de hele dag op stap Ik had broodbakworkshop en John ging lekker fietsen. 's avonds aten we Babi Pangang uit de vriezer.
Op zaterdag maakte ik een heerlijke chowder. Tevens maakte ik het kerstdessert. Advocaatparfait.
Op zondag aten we een stoofpotje van gans met zuurkool. Recept kwam uit de streekbox.
Op maandag maakte ik paddenstoelenrisotto.
Dinsdag aten we bij mijn ouders met als toetje advocaatparfait/ijstaart. En als hoofdgerecht hadden we een zweedse vispastei.
Op woensdag aten we het kerstdiner met mijn familie. Vooraf allemaal kleine hapjes, als hoofdgerecht een ree- en een wildzwijnrollade en als toetje verschillende hapjes.
Op donderdag gingen we gourmetten met John zijn familie.
Op zaterdag maakte ik een heerlijke chowder. Tevens maakte ik het kerstdessert. Advocaatparfait.
Op zondag aten we een stoofpotje van gans met zuurkool. Recept kwam uit de streekbox.
Op maandag maakte ik paddenstoelenrisotto.
Dinsdag aten we bij mijn ouders met als toetje advocaatparfait/ijstaart. En als hoofdgerecht hadden we een zweedse vispastei.
Op woensdag aten we het kerstdiner met mijn familie. Vooraf allemaal kleine hapjes, als hoofdgerecht een ree- en een wildzwijnrollade en als toetje verschillende hapjes.
Op donderdag gingen we gourmetten met John zijn familie.
Reacties