Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu week 5 2014

Zaterdag aten we bij John zijn ouders i.v.m. de verjaardag van mijn schoonmoeder.

Zondag aten we pompoensoep met stokbrood met salami, kruidenboter en een lekker kaasje. Mmmm lekker.

Maandag maakten we bietjes met appel, aardappelpuree en een schouderkarbonade. Simpel, maar lekker.

Dinsdag: risotto met pastinaak en andijvie. Een verrassende ontdekking door een recept van Jeroen. Recpt gaat volgen. Heb het origineel wel wat aangepast.

Woensdag: witlof ham en kaas. Ouderwets heerlijk.

Donderdag: hete bliksem met klapstuk. Heerlijk recept van de streekbox.

Vrijdag: lasagne. Saus kwam uit de vriezer en dus was het bechamel maken en de schaal vullen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)