weekmenu 1 t/m 7 maart 2014
Zaterdag aten we de focaccia die we vrijdag hadden gebakken bij Levine met hierbij een romige venkelsoep met garnalen.
Zondag aten we gevulde kip in tomatensaus. Ik had heerlijke tomaten bij de boer gehaald wat zorgde voor een fantastische tomatensaus.
Maandag aten dezelfde tomatensaus als op zondag, maar dan met gehaktballetjes en pasta en wat overgebleven mozzarella
Dinsdag was het tijd voor chinees. Ik maakte coquilles met ham en allemaal chinese kruiden. Erg lekker! en een portie chilikip ook erg lekker en altijd makkelijk. Verder bakte ik een omgekeerde amandel-peren-caramel cake.
Woensdag stond er een karbonade op het menu met spruitjes in kaassaus met spekjes. Recept van Jeroen.
Donderdag weer pasta deze keer met kip, broccoli en gorgonzola
Op vrijdag lekker een stoofschotel met kip, witlof en bier. En hij was nog lekkerder dan anders.
Zondag aten we gevulde kip in tomatensaus. Ik had heerlijke tomaten bij de boer gehaald wat zorgde voor een fantastische tomatensaus.
Maandag aten dezelfde tomatensaus als op zondag, maar dan met gehaktballetjes en pasta en wat overgebleven mozzarella
Dinsdag was het tijd voor chinees. Ik maakte coquilles met ham en allemaal chinese kruiden. Erg lekker! en een portie chilikip ook erg lekker en altijd makkelijk. Verder bakte ik een omgekeerde amandel-peren-caramel cake.
Woensdag stond er een karbonade op het menu met spruitjes in kaassaus met spekjes. Recept van Jeroen.
Donderdag weer pasta deze keer met kip, broccoli en gorgonzola
Op vrijdag lekker een stoofschotel met kip, witlof en bier. En hij was nog lekkerder dan anders.
Reacties