Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu 1 t/m 7 maart 2014

Zaterdag aten we de focaccia die we vrijdag hadden gebakken bij Levine met hierbij een romige venkelsoep met garnalen.

Zondag aten we  gevulde kip in tomatensaus. Ik had heerlijke tomaten bij de boer gehaald wat zorgde voor een fantastische tomatensaus.

Maandag aten dezelfde tomatensaus als op zondag, maar dan met gehaktballetjes en pasta en wat overgebleven mozzarella

Dinsdag was het tijd voor chinees. Ik maakte coquilles met ham en allemaal chinese kruiden. Erg lekker! en een portie chilikip ook erg lekker en altijd makkelijk. Verder bakte ik een omgekeerde amandel-peren-caramel cake.

Woensdag stond er een karbonade op het menu met spruitjes in kaassaus met spekjes. Recept van Jeroen.

Donderdag weer pasta deze keer met kip, broccoli en gorgonzola 

Op vrijdag lekker een stoofschotel met kip, witlof en bier. En hij was nog lekkerder dan anders.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)