Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu 22 februari t/m 28 februari

zaterdag waren we in Duitsland en hadden we een luxe 4-gangendiner. Vooraf garnaaltje met venkelmousse, dillecreme en nog wat lekkere dingen. Daarna een bietensoep met een coquille met een pittig krokant laagje. Hoofdgerecht was een stukje van de runderrug met allemaal lekkere dingetjes en het toetje chocolademousse, abrikozen turks fruit en abrikozenijs. Heerlijk!

Zondag gingen we 's middags laat naar huis en onderweg aten we bij L'Osteria heerlijke pizza's.

Maandag aten we andijvie met een gehaktbal. Makkelijk en snel klaar.

Dinsdag was ik jarig en kwamen mijn ouders aten. We maakten deze lamsschenkels met turks brood en ze waren fantastisch gelukt.

Woensdag aten we pasta met kip, chorizo. Heerlijk was het weer. Naar recept van Jeroen Meus.

Donderdag aten we kabeljauw met witlof. Wat was het weer lekker.

Vrijdags had ik bakcursus bij Levine. Italiaans brood en 's avonds aten we een van de drie ciabatta's met kaasjes en vissalade.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)