Huzarensalade

Huzarensalade
500 gram vastkokende aardappels
3 augurkjes
een eetlepel zilveruitjes
dikke plak ham
salami
3 eieren
Dressing:
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels griekse yoghurt
een scheutje ketchup
scheutje van het augurkennat
scheutje dragonazijn
theelepel mosterd
kneepje honing
snufje zout en peper
Schil de aardappels en snij ze in blokjes van 0,5 cm. Kook ze beetgaar, spoel kort af en doe ze in een kom. Kook de eieren hard.. Snij de augurkjes in vieren in de lengte en daarna in stukjes net iets kleiner dan de aardappels en doe ze bij de aardappels. Pel de eieren en snij ze ook in stukjes, voeg ook weer toe aan de aardappels. Snij ham en salami in blokjes en voeg deze ook toe aan de aardappels. Snij de zilveruitjes doormidden en voeg ook toe. Meng nu alle ingrediënten voor de dressing en meng deze beetje bij beetje door de salade totdat jij hem smeuïg genoeg vindt. Breng op smaak met zout en peper.
Eet smakelijk!
Reacties