Bol.com

BoekenBoeken

Goulash

Het is tijd om sommige recepten een beetje te updaten. Goulash staat al wel ergens op de blog, maar dan toch net wat anders en met een vreselijke foto en deze keer in de oven gemaakt op langzaam garen, dus dacht gewoon nieuw recept. Ik heb hem ingevroren zonder de paprika, die voeg ik vers toe voor het knappertje. en kook ik nog een half uur mee bij het opwarmen.

Goulash
600 gram riblappen
2 uien
4 tenen knoflook
1 blokje tomatenpuree
2 blikken tomatenblokjes
1,5 eetlepel gerookt paprikapoeder
1 eetlepel zoet paprikapoeder
1/2 theelepel cayennepeper
2 rode paprika's
olie

Snipper de uien grof en snipper de knoflook. Fruit deze aan in wat olie. Snij de riblappen in blokken. Doe alles in de braadpan of de slowcooker op de paprika na en laat het 8 uur op low garen in de oven/slowcooker. Voor de oven zou ik nog wel een blik water toevoegen. Doe het laatste half uur de paprika in blokjes erbij.
Eet smakelijk!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)