Vriezermaaltijd en slowcooker: Texas Chili
Dit recept is reeds eerder op deze blog geweest. Toen heb ik hem gewoon in de oven gemaakt, maar nu aangepast voor de slowcooker. Ik heb er dus veel vocht uitgehaald. Het resultaat zalig, En de rest van het flesje bier kan je natuurlijk erbij drinken ;-)
Texas Chili (1 zak voor 4 personen)
- 500 gram riblappen
- 1 ui gesneden
- 2 tenen knoflook gesnipperd
- 1 1/2 theelepel komijn
- 1 theelepel oregano
- 1 theelepel gerookt paprikapoeder
- 1/2 theelepel chilipoeder
- 2 laurierblaadjes
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1/2 flesje bruin bier
- 1 blik kidneybonen
Slowcooker: Doe alle ingrediënten in de slowcooker op de kidneybonen na (voor de vriezerzak, pak je dus nog even het bier) en zet de slowcooker op low voor 4 uur. Doe dan de kidneybonen erbij voor nog eens 4 uur.
Lekker met rijst. Eet smakelijk!
Reacties