Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu week 39 (26 t/m 2 oktober)

Deze week in de tas: aubergine, cavolo nero kool, spaghetti pompoen, spitskool en suikermais
over van vorige week: chinese kool, witlof, tomaten en zoete aardappel
Er zitten deze week wat aparte groente tussen, dus dat wordt een groot experiment.

maandag: witlof met ham-kaassaus, gebakken aardappeltjes en een blinde vink
dinsdag: aardappelpuree van zoete en gewone aardappel, gebakken rode mul en een salade van zongedroogede tomaten en komkommers
woensdag: citroen-zalm pasta van dit recept, maar dan met gerookte zalm denk ik
donderdag: maissalsa met gegrilde kip en pepersaus maken voor de potluck van vrijdag
vrijdag: ben weg, maar john eet de komende dagen snert en nasi
zaterdag: ?
zondag: ?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)