Groentefajita's
Het recept komt hier vandaan, maar ik heb het iets aangepast.
Groentefajita's
1 courgette in dunne reepjes
½ rode paprika, in dunne reepjes
half blik uitgelekte en gespoelde kidneybonen
1 rode ui, gesnipperd (ik had geen rode uien meer, dus werd een witte)
1 teen knoflook, fijngesnipperd
2 gekookte maiskolven, mais eraf gesneden
1 theelepel tomatenpuree
tabasco
komijn
4 tortilla's
geraspte kaas
Zet de oven op 200 graden celsius. Verwarm een scheutje olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de rest van de groente op de bonen na toe en bak deze een paar minuten mee. Voeg dan de tomatenpuree en komijn toe en laat deze ook kort meebakken. Voeg dan een scheutje water toe en voeg de bonen toe, laat alles even warm worden.
Vul de tortilla's met het groentemengsel en rol ze op en leg ze met de naad naar beneden op een bakplaat. Strooi de kaas erover en zet ze 5 minuten in de hete oven.
Eet smakelijk!
Groentefajita's
1 courgette in dunne reepjes
½ rode paprika, in dunne reepjes
half blik uitgelekte en gespoelde kidneybonen
1 rode ui, gesnipperd (ik had geen rode uien meer, dus werd een witte)
1 teen knoflook, fijngesnipperd
2 gekookte maiskolven, mais eraf gesneden
1 theelepel tomatenpuree
tabasco
komijn
4 tortilla's
geraspte kaas
Zet de oven op 200 graden celsius. Verwarm een scheutje olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de rest van de groente op de bonen na toe en bak deze een paar minuten mee. Voeg dan de tomatenpuree en komijn toe en laat deze ook kort meebakken. Voeg dan een scheutje water toe en voeg de bonen toe, laat alles even warm worden.
Vul de tortilla's met het groentemengsel en rol ze op en leg ze met de naad naar beneden op een bakplaat. Strooi de kaas erover en zet ze 5 minuten in de hete oven.
Eet smakelijk!
Reacties