Bol.com

BoekenBoeken

Garnalen uit de wok

Een simpel en snel gerecht.

Garnalen uit de wok
250 gram grote gepelde rauwe garnalen
1 chinese kool, in repen gesneden
2 tenen knoflook, fijngesnipperd
2 eetlepels arachideolie
mie
2 eetlepels hoisinsaus

Maak de mie gaar volgens de verpakking.
Verwarm een eetlepel olie in de wok en roerbak hierin 2 minuten de kool en knoflook. Haal het uit de pan en houd apart. Doe nog een eetlepel olie in de pan en roerbak hierin 2 minuten de garnalen. Voeg de kool en de hoisinsaus toe en meng goed, proef of er nog peper bij moet. Ik heb er zelf wat chilivlokken door gedaan. Roer de mie erdoor.
Eet smakelijk!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)