Garnalen uit de wok
Een simpel en snel gerecht.
Garnalen uit de wok
250 gram grote gepelde rauwe garnalen
1 chinese kool, in repen gesneden
2 tenen knoflook, fijngesnipperd
2 eetlepels arachideolie
mie
2 eetlepels hoisinsaus
Maak de mie gaar volgens de verpakking.
Verwarm een eetlepel olie in de wok en roerbak hierin 2 minuten de kool en knoflook. Haal het uit de pan en houd apart. Doe nog een eetlepel olie in de pan en roerbak hierin 2 minuten de garnalen. Voeg de kool en de hoisinsaus toe en meng goed, proef of er nog peper bij moet. Ik heb er zelf wat chilivlokken door gedaan. Roer de mie erdoor.
Eet smakelijk!
Garnalen uit de wok
250 gram grote gepelde rauwe garnalen
1 chinese kool, in repen gesneden
2 tenen knoflook, fijngesnipperd
2 eetlepels arachideolie
mie
2 eetlepels hoisinsaus
Maak de mie gaar volgens de verpakking.
Verwarm een eetlepel olie in de wok en roerbak hierin 2 minuten de kool en knoflook. Haal het uit de pan en houd apart. Doe nog een eetlepel olie in de pan en roerbak hierin 2 minuten de garnalen. Voeg de kool en de hoisinsaus toe en meng goed, proef of er nog peper bij moet. Ik heb er zelf wat chilivlokken door gedaan. Roer de mie erdoor.
Eet smakelijk!
Reacties