Voorraad

Wat heb ik allemaal op voorraad.

Voorraadkast
Tomaten: puree, gepelde tomaten, pasata (gezeefde tomaten), tomatensaus
Gedroogde pasta: in vele varianten, maar zeker lasagnavellen, cannelloni en grote schelpen
Rijst: Arborio, pandan en basmati
Honing
Jam: Frambozen en Abrikozen
Geroosterde paprika: afspoelen voor gebruik
Bakproducten: Gedroogde Gist, suiker, witte, lichte en donkere basterdsuiker, bakpoeder, baking soda, patentbloem, zelfrijzend meel, semolina, rietsuiker, vanillasuiker zelfgemaakt, amandelen, poedersuiker, vanillastokjes, cacaopoeder, polenta, bloem en meel om brood te bakken 
Kruiden: Geroosterd paprikapoeder, korianderzaad, komijnzaad, kaneelstokjes, ras-el-hanout, garam masala, maldon zout
Olie: Olijfolie, arachideolie, zonnebloemolie, sesamolie
Azijn: Balsamico, witte wijn azijn, rode wijn azijn
Chocolade: Wit en puur
Gecondenseerde melk
Sauzen: Ketchup, mosterd, curry, Worcestershire, tobasco
Mayonaise
Aardappels, Uien en Knoflook
Kidneybonen
Fonds: Paddenstoelen, vlees, gevogelte, groente en wild
Bouillonblokjes: Paddenstoelen, kip, kruiden, groente, rundvlees, vis
Broodkruim: panko en pannermeel
Koekjes: Italiaanse lange vingers, biscuit
Zaad: Sesamzaad, maanzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten, havervlokken en lijnzaad
Pijnboompitten
Wijn: Wit en rood
Drank: Marsala, Amaretto, port, sherry, shaoxing rice wine
Chinese sauzen: Lichte en donkere sojasaus, oestersaus, vissaus

Koelkast
Boter: Roomboter, broodboter en braadboter
Limoen, citroen en rode peper
Chinese sauzen: Tamarinde pasta, gele bonen pasta
Kaas: Gruyere, oude kaas, belegen, parmezaan, mascarpone en ricotta
Roomkaas
Slagroom
Eieren
Kookroom

Vriezer
Rundvlees: Riblappen, gehakt, Biefstuk, runderschenkel
Kalf: gehakt, kalfsoester, kalfsschnitzel, kalfsschenkel
Kip: Kipfilet, kipkarbonades, Kipkarbonades ontbeend (maar met vel), kipbraadlapjes (kippenpoten zonder vel en been), hele kip in stukken, hele kip, kipborrelpootjes
Vis: Garnalen met en zonder hoofd, coquiles
Varken: worstjes, varkenshaas, schnitzel, buikspek, spekblokjes, half om gehakt
Lam: Lamsbout met bot, lamsboutvlees zonder bot per pond verpakt, lamsschenkel, lamsrack
Brood: kan van alles zijn
Deeg: Bladerdeeg, hartige taart, pizzadeeg, crumbledeeg (crumble is mooier uit de vriezer)
Fruit: Frambozen, blauwe bessen, aardbeien voor in smoothies en snelle sausen of een crumble
Groente: Prei, bleekselderij, wortel
Bladeren: Limoenblaadjes en kerrieblaadjes
Tomatensaus per halve cup, cup en 2 cups verpakt
Eiwitten per 2 verpakt

In het raam
Basilicum:voor pesto
Munt: garnering, marokkaans eten
Koriander: indiaas eten
Bieslook: garnering en door gerechten

Geen opmerkingen: