Zonder toetje was het menu in 30 minuten klaar en dan heeft John gekookt en niet ik en het toetje is vrij snel en eenvoudig te maken, dat zal je niet meer dan een paar minuutjes kosten. Voornamelijk veel breek werk. Het was overheerlijk en we hebben genoten van heerlijke sappige kip met een zachte mosterdsaus en door een foutje van mij behoorlijk pittige dauphinoise. Ik had ook gelezen dat je het loof/blad van verse zomerbietjes kunt gebruiken als snijbiet en dat had ik dus ook gedaan, vandaar dat we dit recept aten. Snelle Dauphinois Ingredienten: 1 rode ui gepeld en gehalveerd 1 kilo vastkokende aardappels (Jamie schilt ze niet, wij wel, ze zagen er niet heel mooi uit) 1 bol nootmuskaat 2 tenen knoflook 2 1/4 dl slagroom 4 ansjovisfilets in olie, in kleine stukjes gesneden of gescheurd parmezaanse kaas, geraspt 2 laurierbladeren, klein gescheurd (verse als je die kunt vinden bij de toko) paar takjes verse tijm Verwarm de oven op 220 graden. Zet de schijf voor plakje...
Reacties