Bol.com

BoekenBoeken

week menu week 24

Inhoud van de tas: Broccoli, Courgette, Rode Biet, Romaanse sla en tomaat. Nog over van vorige week Spitskool

WoensdagPasta met broccoli en kip
Donderdag: Ratatouille (volgens recept van Nigella en een beetje van mezelf) met een gestoofd hamlapje
Vrijdag: Biefstuk met friet
Zaterdag: Visrisotto (recept van Jamie)
Zondag: Gebraden Lamsrack en dauphinois van aardappelen en bloemkool  en geslonken spinazie(dit alles naar recept van Jamie)
MaandagRode Bietjes Risotto
Dinsdag: Zweedse gehaktballetjes Ik zag dit recept en het leek me lekker en aangezien ik nog kalkoen in de vriezer heb is het eenvoudig te maken. Wat voor groenten erbij komen weet ik nog niet.
Woensdag: Gestoofde Sla, schnitzel en gebakken aardappeltjes

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)