week menu week 24
Inhoud van de tas: Broccoli, Courgette, Rode Biet, Romaanse sla en tomaat. Nog over van vorige week Spitskool
Woensdag: Pasta met broccoli en kip
Donderdag: Ratatouille (volgens recept van Nigella en een beetje van mezelf) met een gestoofd hamlapje
Vrijdag: Biefstuk met friet
Zaterdag: Visrisotto (recept van Jamie)
Zondag: Gebraden Lamsrack en dauphinois van aardappelen en bloemkool en geslonken spinazie(dit alles naar recept van Jamie)
Maandag: Rode Bietjes Risotto
Dinsdag: Zweedse gehaktballetjes Ik zag dit recept en het leek me lekker en aangezien ik nog kalkoen in de vriezer heb is het eenvoudig te maken. Wat voor groenten erbij komen weet ik nog niet.
Woensdag: Gestoofde Sla, schnitzel en gebakken aardappeltjes
Woensdag: Pasta met broccoli en kip
Donderdag: Ratatouille (volgens recept van Nigella en een beetje van mezelf) met een gestoofd hamlapje
Vrijdag: Biefstuk met friet
Zaterdag: Visrisotto (recept van Jamie)
Zondag: Gebraden Lamsrack en dauphinois van aardappelen en bloemkool en geslonken spinazie(dit alles naar recept van Jamie)
Maandag: Rode Bietjes Risotto
Dinsdag: Zweedse gehaktballetjes Ik zag dit recept en het leek me lekker en aangezien ik nog kalkoen in de vriezer heb is het eenvoudig te maken. Wat voor groenten erbij komen weet ik nog niet.
Woensdag: Gestoofde Sla, schnitzel en gebakken aardappeltjes
Reacties