Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu week 43 (24 t/m 30 oktober)

Afgelopen week zat er geen rettich in de tas, maar een rode biet. En gelukkig was het een hele kleine aubergine. 
De ovenschotel werd dus helemaal anders en dit werd gegratineerde aardpeer met gegratineerde aardappels als de aardpeer niet zou lukken zou het toch nog lekker zijn. Hierbij had ik saltimbocca niet van kalfsvlees, maar van een gewone schnitzel. De gebonden kippensoep werd een kippen-paddenstoelen soep. De lamstajine van Rudolf was heerlijk. Ik had deze keer de aubergine wel gezouten en nu was hij een stuk lekkerder.


Deze week in de tas onder voorbehoud: Courgette, Gekookte biet, Groene puntpaprika, Paksoi, Raapsteel, Rode paprika, Romanesco, Taugé kiem
Over van vorige week: broccoli, chinese kool en rode bietjes

maandag: lasagne met broccoli, kip en vierkazensaus
dinsdag: lasagne met broccoli, kip en vierkazensaus
woensdaghutspot met een speklap
donderdag: jambalaya a la Jamie
vrijdag: Gevulde courgette met jambalaya
zaterdag: raapstelen-stamppot
zondag: Romanesco met kerriesaus en kipfilet

De lasagne wordt een recept a la Judith. Hoe weet ik nog niet, dus het recept zal volgen als het lekker is. De jambalaya is een recept van Jamie en die zal ik de volgende dag ook in de courgette doen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)