Week 51 (19 t/m 25 december)
Het eten van afgelopen week was allemaal weer heerlijk.
De pasta van donderdag echt voor herhaling vatbaar. Dat gaan we zeker vaker
eten. De ravioli van gisteren was echt heel erg goed gelukt. Echt een recept van een beetje van Judith en een beetje van Jamie.
In de
tas bevindt zich onder voorbehoud: Broccoli, Pastinaken, Rode Kool,
Sperziebonen, Uien, Venkel, Witlof
Over
van vorige week: Witte kool en rode
bieten
Woensdag: pastinaakstamppot met slavink
Donderdag: rode kool met appeltjes en karbonade
Vrijdag: vispannetje uit de oven
Zaterdag: Gebakken witlof, aardappelgratin en een Italiaans gevulde kipfilet
zondag: een schouderfiletrollade en een runderrollade met spruitjes, stoofperen en aardappelkroketjes en als toetje crème brulee (of te wel het kerstdiner)
zondag: een schouderfiletrollade en een runderrollade met spruitjes, stoofperen en aardappelkroketjes en als toetje crème brulee (of te wel het kerstdiner)
Reacties