Week 1 (2 t/m 8 januari)
Vorige week heb ik de pasta met courgette en pesto iets verandert. Ik had er als extraatje zongedroogde tomaten doorgedaan en dat beviel erg goed. Deze week zit er niet zo heel veel in de groentetas, dus wordt het nog wat groente bijkopen. Ik heb inmiddels al wat ideetjes, maar dat gaan jullie volgende week zien, want dat gaat maandag en dinsdag worden.
Gisteren weer een keer bolussen gemaakt en deze keer met verse gist. Nou het verschil was immens. Met verse gist was het toch veel lekkerder en werden ze veel mooier. Alleen de tijd of oventemperatuur moet iets aangepast, want in het uiterste midden waren ze niet perfect. Gisteren ook voor de eerste keer zelf ijs gemaakt en echt heerlijk. Ik heb vanille roomijs, witte-chocolade roomijs en caramel roomijs gemaakt. Recepten volgen nog.
In de tas bevindt zich: Butternut pompoen, Prei, Sperzieboon,
Spitskool, Spruiten
Over van vorige week: broccoli
Maandag: chili con carne
Woensdag: zuurkool uit de oven
Donderdag: spitskoolstamppot met chorizo en kaassaus
Vrijdag: Kip uit de oven
Zaterdag: spruiten met vis
Zondag: Geroosterde pompoensoep en pizza
Reacties