Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu week 33 (15 t/m 21 augustus)

Deze week in de groentetas: Eikenbladsla, Broccoli, Courgette, Suikermais, Wortel en Witlof
Over van vorige week: Bospeen en Romanesco
De Romanesco heb ik klaar gemaakt volgens een recept van Jamie, maar dat was met bloemkool. Wij waren het erover eens. De bloemkool die gestoomt was boven de saus was heerlijk, het gedeelte in de saus was minder lekker. Voor herhaling vatbaar weet ik nog niet. Ik zal deze week nog wel even het recept posten, want er zijn vast mensen die het wel echt lekker vinden.
De schnitzel had ik gepaneerd met vers broodkruim en dat is toch lekkerder dan paneermeel. Het gaat dan echt op een wienerschnitzel lijken. De aardappeltje waren een beetje Judith, gemixt met Jamie and Nigella.

Maandag: Romanesco in tomatensaus met hierbij italiaanse lamskoteletjes en tagliatelli
Dinsdag: Bospeen met een schnitzel en knoflook-rozemarijnaardappeltjes
Woensdag: BBQ met een tomaten-komkommersalade met wat mozzarella erdoorheen
Donderdag: Pasta met Gebakken Courgette en pesto en broccolisoep met huisgerookte kipfilet
Vrijdag: uit eten
Zaterdag: uit eten
Zondag: Dit recept of Tortilla's met gemarineerde kip, maissalsa en knoflook-pepersaus

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)