Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu week 45 (7 t/m 13 november)

Afegelopen week veranderde het eten hier en daar doordat John erg vaak erg laat was. Gelukkig vindt ik dat nooit een probleem.
Maandag was de kip chow mein geen kip chow mein meer, maar gewokte kip, paksoi en tauge met chilisaus en mihoen.
Vrijdags verdwenen de zweedse balletjes en werden nu een zelf verzonnen pastasaus met kalkoen.
De venkelstoofpot van zaterdag was echt een aanrader en zondag kwam er tussen de middag een uienkruier en venkel-pastinaaksoep op tafel die wel erg lekker was en daarbij ook nog eigengemaakte kruidenboter. Ik ga me de komende 2 dagen op de recepten geconcentreren om die uit te typen. Ik heb wel bijna overal foto's van gemaakt.
Het 3-gangendiner was uitmuntend gelukt. Wel wat aanpassingen, maar voor de rest heerlijk.

Deze week onder voorbehoud in de tas: Butternut pompoen, Groene puntpaprika, IJsbergsla, Paksoi, Spruiten, Witlof, Zuurkool
Over van vorige week: Rode bietjes, broccoli en chinese kool

maandag: Quiche met broccoli en kip
dinsdag: de rest van de quiche
woensdag: chili con carne
donderdag: zuurkool uit de oven
vrijdag: kip in thaise curry met gewokte paksoi
zaterdag: Geroosterde Pompoensoep van Donna Hay en stokbrood met kruidenboter
zondag: eend uit de oven met pasta van Jamie en heerlijke bolussen als lunch

Aan het menu van deze week kan nog heel veel veranderen, want ben er nog niet helemaal uit.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)