Week 7 (13 t/m 19 februari)
Deze week hoop ik in de tas te vinden: Broccoli, Courgette, Gesn. Hutspot,
Peulen, Witlof
Over van vorige week: Bloemkool
Maandag aten wij bloemkool-aardappelgratin met
kaasgehaktschijf, we zouden dit eigenlijk vorige week zaterdag eten, maar we gingen onverwacht uit eten doordat we op de fiets- en wandelbeurs waren.
Dinsdag eten wij andijviestamppot omdat dit snel klaar is. We sporten altijd op dinsdagavond en dan moet het eten snel snel.
Woensdag eten we penne met broccoli , makkelijk en snel klaar
Donderdag lekker hutspot met stoofvlees
Vrijdag is het visdag en die eten we met worteltjes en peultjes. Het was forel heel simpel klaar gemaakt. Dille en bieslook met wat plakjes citroen in de buikholte. Op een bakplaat bekleed met bakpapier en 20 minuten in de oven bij 180 graden.
Zaterdag moet ik vroeg weg en daarom eten we vroeg in de middag zelfgemaakte hamburgers
Zondag lekker makkelijk pasta met courgette en tomaat
Reacties