Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu week 34 (22 t/m 28 augustus)

Deze week in de tas: Gekookte bieten, avocado, Kastanje champignons, Little gem sla, snijbiet, Tomaat en Venkel.
Over van vorige week: Wortel, Broccoli en witlof

Maandag: Aardappel-broccoli gratin met cordonblue
Dinsdag: Kip gestoofd in bier en witlof
Woensdag:  Paddenstoelen risotto
Donderdag: Mosterdkip, met snelle dauphinoise en aangemaakte Snijbiet
Vrijdag: Gegrilde kip van de poelier en zelf gebakken patatjes (lekker lui dus)
Zaterdag: Vislasagne
Zondag: Tomatensoep en een pastasalade met huisgerookte zalm

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)