weekmenu week 34 (22 t/m 28 augustus)
Deze week in de tas: Gekookte bieten, avocado, Kastanje champignons, Little gem sla, snijbiet, Tomaat en Venkel.
Over van vorige week: Wortel, Broccoli en witlof
Maandag: Aardappel-broccoli gratin met cordonblue
Dinsdag: Kip gestoofd in bier en witlof
Woensdag: Paddenstoelen risotto
Donderdag: Mosterdkip, met snelle dauphinoise en aangemaakte Snijbiet
Vrijdag: Gegrilde kip van de poelier en zelf gebakken patatjes (lekker lui dus)
Zaterdag: Vislasagne
Zondag: Tomatensoep en een pastasalade met huisgerookte zalm
Over van vorige week: Wortel, Broccoli en witlof
Maandag: Aardappel-broccoli gratin met cordonblue
Dinsdag: Kip gestoofd in bier en witlof
Woensdag: Paddenstoelen risotto
Donderdag: Mosterdkip, met snelle dauphinoise en aangemaakte Snijbiet
Vrijdag: Gegrilde kip van de poelier en zelf gebakken patatjes (lekker lui dus)
Zaterdag: Vislasagne
Zondag: Tomatensoep en een pastasalade met huisgerookte zalm
Reacties