weekmenu week 37 (12 t/m 18 september)
Deze week in de groentetas: Bloemkool, Hollandse roerbak, IJsbergsla, pastinaak, sperzieboon en venkel
Groente nog over van andere weken: Gekookte Bietjes, Chinese kool en waspeen
Maandag: Bloemkoolrisotto
Dinsdag: Wortelsouffle en forel pakketjes uit de oven
Woensdag: Bloemkool met champignons en tomaat
Donderdag: Hollandse roerbak op zijn indiaas met kip
Vrijdag: Gegrilde kip met frietjes
Zaterdag: als lunch eigengemaakte hamburgers en als diner Sperziebonen geroerbakt met knoflook en geroosterde tomaten met fricandeau
Zondag: als lunch banoffeetaart en als diner lamsschenkels uit de oven van Jamie met bloemkoolgratin
Groente nog over van andere weken: Gekookte Bietjes, Chinese kool en waspeen
Maandag: Bloemkoolrisotto
Dinsdag: Wortelsouffle en forel pakketjes uit de oven
Woensdag: Bloemkool met champignons en tomaat
Donderdag: Hollandse roerbak op zijn indiaas met kip
Vrijdag: Gegrilde kip met frietjes
Zaterdag: als lunch eigengemaakte hamburgers en als diner Sperziebonen geroerbakt met knoflook en geroosterde tomaten met fricandeau
Zondag: als lunch banoffeetaart en als diner lamsschenkels uit de oven van Jamie met bloemkoolgratin
Reacties