Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu week 42 (17 t/m 23 oktober)

Het weekmenu van vorige week was wel iets verandert hier en daar, maar alles was weer erg lekker. Alleen de bloemkool-aardappelgratin wou niet goed gaar worden. Op vrijdag hadden we zin in gebraden kip en die heb ik heel simpel in de oven gebraden met peper en zout en olijfolie erover en een citroen in zijn binnenste.

Deze week in de tas onder voorbehoud: Aubergine, baby spinazie, Broccoli, Pastinaak, Rettich, sla, venkel
Groente nog aanwezig: Spruitjes, Rode Paprika, Chinese kool en rode bietjes

maandag: Pasta met kip, courgette en gegrilde paprikasaus
dinsdag: Gegratineerde spruitjes en gebakken aardappeltjes
woensdagpasta met zalm en spinazie
donderdag: ovenschotel van aardappel, rettich en pastinaak
vrijdag: sla met spareribs
zaterdag: gebonden kippen-bospaddenstoelensoep
zondag: lamstajine van Rudolf met aubergine


De pasta van maandag en de ovenschotel van donderdag zijn nieuwe recepten. Zeker de ovenschotel kan nog helemaal veranderen, want ik ben nog een recept met rettich aan het zoeken. De spareribs komen in een marinade van Jamie. En dat is echt smullen.
Ben erg benieuwd naar de lamstajine. Volgende week horen jullie hoe het allemaal is afgelopen.
Een als toetje maak ik deze week voor een paar dagen stoofpeertjes.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)