Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu week 35 (29 augustus t/m 4 september)

Deze week in de groente tas: Bospeen, Chinese kool, Courgette, Groenselderij, Sla eikenblad, Tros cocktail tomaten, Uien
Over van vorige week: Gekookte bieten en witlof
De selderij en de helft van de chinese kool gaan in de vriezer voor later gebruik

Maandag: Bietjes-stamppot met een worstje
Dinsdag: Witlof Ham en kaas, met rosti en tartaartje
Woensdag: Rosbief met geglaceerde bospeen en aardappelgratin en als toetje tiramisu
Donderdag: Gewokte chinese kool met rosbief en noodles en als toetje tiramisu
Vrijdag: Kipborrelpootjes gemarineerd in karnemelk en gebakken in de oven en aardappelsalade
Zaterdag: Courgettesoep waarschijnlijk volgens dit recept, maar een mens is zeer veranderlijk en dit werd het dus niet. Het werd uiteindelijk een tomaten-groenten-kippensoep
Zondag: Goulash, maar dat werd het niet, maar meer een paprika-courgette-rundvlees stoofpotje.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)