woensdag 28 december 2011

Week 52 (26 december t/m 1 januari)


Ik doe deze week even helemaal opnieuw, omdat er aardig wat aapassingen zijn.
Vorige week kwam een er een kleine verandering, omdat ik voor de lunch hamburgers had gemaakt en daar behoorlijk wat vlees in zat werd het eten van maandag verplaatst naar zaterdag en het eten van zaterdag naar maandag.
Het gehaktbrood was heerlijk afgelopen week, de bietenlasagne zeker niet voor herhaling vatbaar.
Het vispannetje werd mosselen met brood en kruidenboter.

In de tas bevindt zich: Bleekselderij, Broccoli, Courgette, Rode puntpaprika, Sla, stoofperen en bloedsinaasappels
Over van vorige week: broccoli en sperziebonen

Donderdag:  pasta met courgette, kip en pesto door de pesto en ook door de saus deze keer ook zongedroogde tomaten gedaan.
Vrijdag: kogelbiefstuk met peperroomsaus, aardappelgratin en stoofpeertjes
Zaterdag: verschillende kleine hapjes voor oud en nieuw, ikzelf maak wraps met crab en avocado, en met huisgerookte zalm en met huisgerookte kip

Geen opmerkingen: