Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu week 30

Week 30 was een probeerweek qua recepten, maar ook wat oudere al uitgeprobeerde recepten. In de groentetas zat: Bospeen, Broccoli, Komkommer, Sla eikenblad en venkel.

MaandagGevulde, Gegrilde courgetterolletjes en portobello's in tomatensaus met pasta
DinsdagHarricoverts met aardappelgratin en een rundervink
Woensdag: Bospaddenstoelenrisotto met rode mul
Donderdag: Geglaceerde Bospeen en rollade en krokante aardappels
Vrijdag: Slaatje van maangedroogde tomaatjes en komkommer met rollade
Zaterdag: voorafje van knoflookgarnalen, als hoofdgerecht rode mul met Geglaceerde bospeen en aardappelgratin en als toetje heerlijk perzikkenijs uit het boek Jamie's Amerika
Zondag: Risotto met venkel en ui en gegrilde coquilles

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)