weekmenu week 30
Week 30 was een probeerweek qua recepten, maar ook wat oudere al uitgeprobeerde recepten. In de groentetas zat: Bospeen, Broccoli, Komkommer, Sla eikenblad en venkel.
Maandag: Gevulde, Gegrilde courgetterolletjes en portobello's in tomatensaus met pasta
Dinsdag: Harricoverts met aardappelgratin en een rundervink
Woensdag: Bospaddenstoelenrisotto met rode mul
Donderdag: Geglaceerde Bospeen en rollade en krokante aardappels
Vrijdag: Slaatje van maangedroogde tomaatjes en komkommer met rollade
Zaterdag: voorafje van knoflookgarnalen, als hoofdgerecht rode mul met Geglaceerde bospeen en aardappelgratin en als toetje heerlijk perzikkenijs uit het boek Jamie's Amerika
Zondag: Risotto met venkel en ui en gegrilde coquilles
Maandag: Gevulde, Gegrilde courgetterolletjes en portobello's in tomatensaus met pasta
Dinsdag: Harricoverts met aardappelgratin en een rundervink
Woensdag: Bospaddenstoelenrisotto met rode mul
Donderdag: Geglaceerde Bospeen en rollade en krokante aardappels
Vrijdag: Slaatje van maangedroogde tomaatjes en komkommer met rollade
Zaterdag: voorafje van knoflookgarnalen, als hoofdgerecht rode mul met Geglaceerde bospeen en aardappelgratin en als toetje heerlijk perzikkenijs uit het boek Jamie's Amerika
Zondag: Risotto met venkel en ui en gegrilde coquilles
Reacties