Bol.com

BoekenBoeken

weekmenu 12 mei

In de tas zaten deze week: Courgette, Prei, Sperziebonen en rode biet

Het menu deze week
woensdag:aspergesoep en asperges met gepocheerde zalm (in het aspergevocht) en hollandsesaus
Zalm en kip gerookt voor donderdag
donderdag: slaatje van huisgerookte kip met ijsbergsla en tomaten en een slaatje van pasta, tuinkers en huisgerookte zalm
vrijdag: stoofvlees met sperziebonen en goulash maken voor maandag
zaterdag: ratatouille met aardappelgratin en eendenborst
zondag: gebonden kippensoep alleen deze keer zonder venkel en met rode ui i.p.v. witte ui
maandag: goulash
dinsdag: romige witlof met rosti en een varkenshaasje

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mosterdkip met groenten en snelle dauphinoise van Jamie

Geroosterde pompoensoep

Kip, aardappel en witlof stoofpotje (kan ook in slowcooker)